Fórum - TL 9000 (Hozzászólások)

Fórum főoldal Fórum használat Regisztráció
TL 9000
Szerző Üzenet
Doci Köszönöm szépen a segítséget, legalább valahol eltudok indulni:)
Fel
ISO22000 Hát én sem sokat tudok a TL 9000-ről, csak annyit, hogy ez a Telekomunikáció minőségirányítási szabványa. Telecommunication Leadership. A távközlési gyártó, üzemeltető és szolgáltató cégek minősítési rendszere. A TL 9000 egy több szintű rendszer. Az ISO 9001-en alapszik. Ezt egészíti ki a távközlési követelményekkel első szinten illetve második szinten ehhez jönnek még a hardver a szoftver és a szolgáltatások minőségi követelményei. A TL 9000 kézikönyv első kötete tartalmazza a minőségi követelményeket a második kötete a minőségi mértékeket. 1997-ben a világ vezető távközlési cégei egy új szervezetet hoztak létre QuEST néven. EZ a Quality Excellence for Suppliers of Telecommunication, mely létrehozta a TL 9000 követelményrendszert. Ennyit tudok róla, nem tudom ki ad ki TL 9000 tanúsítványt, lehet a a QuEST, az International Cert szerintem nem, mert itt csak ISO 9001, ISO 14001 és ISO 22000 tanúsításról látok infókat.
Fel
Doci Sziasztok,

valaki tudna nekem erről a szabványról többet mondani?
Fel
Felhasználói név:   Jelszó:
Nyelv: 

International Cert Kft. - Copyright 2005 - Minden jog fenntartva!

Minden ami mezőgazdaság Isotanúsítás Fatelep

Minden, ami vitorlázás: vitorlás hírek, oktatás, tanfolyam Balaton és Adria - Kékszalag

Online marketing tanácsadás: Standard-Team Kft. Honlapkészítés, keresőoptimalizálás, keresőmarketing: Abfox

Cégünkről  |  Szolgáltatásaink  |  Árajánlat  |  Cikkek  |  Hírarchívum  |  Referenciák  |  Fórum  |  Kapcsolat